Александър Поветкин: Изпитвам напрежение преди битката с Прайс

Тази вечер в Кардиф (Великобритания), задължителният претендент за титлата на WBA в тежка категория руснака Александър Поветкин (33-1, 23 КО) ще се срещне с британецът Дейвид Прайс (24-0, 18 КО).

До голяма степен битката между Поветкин и Прайс ще определи следващия противник на шампиона във версия WBA ( супер ), който ще бъде определен в основното събитие на шоуто в Кардиф в битката между Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) и Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО), които ще си оспорят титлите на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO.

Поветкин не крие, че е нервен в навечерието на битката: “ Трябва да призная, че съм малко нервен, защото никога не съм се боксирал пред 80-те хиляди зрители. Искам да покажа отлична битка. Освен това ще се бия във Великобритания, където се е зародил бокса. „

Руснакът разкри игровия си план за срещата срещу Прайс: “ Трябва да скъся дистанцията, да вляза в близък бой, да го лиша от възможността да се възползва от физическото си преимущество. Ключът към победата е движението. В никакъв случай не може да се скъси дистанцията по права линия. Целта ми е да се бия с Джошуа. Мисля, че в момента той е най-добрият боксьор в тежка категория, а целта ми винаги е била да се бия с най-добрите. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Митко март 31, 2018 3:52 pm  Отговор

    Ще се пуска със рогата напред както със Кличко. При Джошуа това може да му изиграе лоша шега със засичане със някой ъперкът. Прайс май за такъв удар не е чувал. Прайс ще трябва и да го клинчи ако иска да оцелее по дълго.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *