Александър Лезбяк: Александър Поветкин ще се справи с Бърмейн Стивърн

Бившият треньор на националния отбор по бокс на Русия Александър Лезбяк коментира предстоящия двубой за “ временната “ титла на WBC в тежка категория между руснака Александър Поветкин ( 30 – 1, 22 КО ) и канадеца Бърмейн Стивърн ( 25 – 2 – 1, 21 КО ), който ще се проведе на 17 декември в Екатеринбург.

“ Саша е голям боксьор. Той постигна невероятни успехи, не само като професионалист, но също така и като аматьор – стана олимпийски шампион. Сега той е един от най- добрите в тежка категория. На сметката си Поветкин има безброй победи с нокаут и само едно поражение от Кличко. Канадския противник на нашия боксьор е труден съперник, но Саша сега е във форма, така че трябва да се справи с него. Аз давам предпочитанията си на Поветкин, “
– каза Лебзяк за «Известия» .

povetkin

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

 1. Найденов ноември 14, 2016 10:50 pm  Отговор

  Мача го взема със сигурност Поветкин… 50% вероятност с нокаут , 50 % по точки…Просто тоя негър носи страшно много на бой…Срещу Уайдър изяде толкова много..много звдраво копеле.

  • Васил ноември 15, 2016 4:35 am  Отговор

   Поветкин е уникална порода боксьор

 2. Митко ноември 15, 2016 1:58 pm  Отговор

  Поветкин е във форма, защото тренира целогодишно, а мазния като тюлен Стивърн вероятно се готви само когато му намерят съперник, тоест 2-3 месеца преди срещата. Скоро му гледах тренировките и ми се вижда доста налял и без желание за тренировка. Бавен е и не виждам във такава форма как изобщо ще затрудни руснака.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.