Александър Густафсон е готов да премине в тежка категория, за да проведе реванш с Даниъл Кормие

https://i0.wp.com/www.bjpenn.com/wp-content/uploads/Alexander-Gustafsson-4.png?w=598&ssl=1

Александър Густафсон иска да проведе реванш с шампиона на UFC в лека тежка категория Даниел Кормиер, от когото загуби с разделено съдийско решение през 2015 г. За съжаление на шведският боец, Кормие премина в тежка категория, където наскоро детронира шампиона в дивизията Стипе Миочич, след като го нокаутира в първия рунд.

Според Густафсон, Кормие няма да се върне в лека тежка категория и смята, че ще трябва да премине в тежка категория, ако иска да се бие отново с него.

“ Това е изключително нелепа ситуация. Определено той не иска да се бие с мен. Преди всичко, той никога няма да се върне в категория до 93 кг, дори му е трудно да се вмести в тежка категория. Диси е голямо момче, той е толкова широк, колкото висок. Не мисля, че Кормие ще се върне в лека тежка категория. Той обича храната, обича да си похапва. Той няма да се жертва, няма да се откаже от храната, няма да се подложи на диета заради нашата битка. Ако искам да се бия с него, ще трябва да премина в тежка категория.

Разбира се, аз съм разочарован, защото той притежава онова, което искам да получа. Първо ще се справя с Волкан ( който се контузи ) и тогава ще видим какво ще се случи по-нататък. Ако за среща с Кормие трябва да премина в тежка категория, ще го направя , “ каза Густафсон.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(17)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *