Александър Густафсон: Кормие, ти получи своя колан като коледен подарък

Александър Густафсон продължава словесната престрелка с Даниъл Кормие в социалните мрежи. В отговор на “ ДиСи „, че шведкият боец е получил право да се бие за титлата след поражение в претендентски двубой, Густафсон припомни на Кормие как е получил колана си като подарък след отстраняването на Джон Джоунс.

“ Този ляв мидъл-кик винаги работи. Ти си олимпийски борец, а не аз, но все пак аз те хвърлих на платнището. Последният път в който те пробвах, ти беше онзи, който падна. Да, Люк Рокхолд може да се загуби по пътя към титлата.

Това се случва, например, както ти се загуби по пътя обратно към колана … Миналата година Коледа дойде при теб по-рано от при другите. Шампионът защитава колана си. “ ДиСи “ получи коледен подарък. На път съм за този колан, „ написа Густафсон в инстрагам.

Александър Густафсон е разочарован от факта, че той ще трябва да чака своя шанс, най- рано до края на годината, тъй като битката между Даниъл Кормие и Стипе Миочич ще се проведе в средата на лятото, което означава, че следващата си защита “ ДиСи “ ще бъде в състояние да направи най- рано в края на есента.

https://i2.wp.com/fightnews.info/img/pages/34594_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(51)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *