Александър Густафсон: Даниъл Кормие избра по- лесния път, съгласявайки се на битка със Стипе Миочич

Срещата между шампиона на UFC в тежка категория Стипе Миочич и шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие е едно от най-очакваните събития в света на смесените бойни изкуства. Все пак не всеки е щастлив, че промоушъна предприе такава стъпка и реши да вкара двамата шампиони в клетката.

Сред недоволните е и шведския боец Александър Густафсон, който разчиташе на битка с Даниъл Кормие, но сега е принуден да чака.

“ Аз съм леко разстроен, надявах се да се бия с Ди Си. Такъв беше моя план. Сега, Кормие ще качи категорията, затова ще седнем и ще видим какво се случи в ролята на статисти. Така че аз съм леко разстроен и разочарован. Даниъл знае, че съм тук и го чакам. Изглежда, че Кормие избра лесния начин, той може да спечели много на UFC 226, но няма да загуби нищо в случай на загуба.

Може би трябва да ям повече и да се кача категория по-нагоре. Не знам, ще видим как ще се развиват събитията. Искам да се бия с него, той има колан, който искам. Надявам се Даниъл да се върне. Ако Кормие не направи това, ще трябва да се справим с този проблем, “ каза Густафсон.

Срещата Стипе Миочич и Даниъл Кормие ще оглави турнира UFC 226, който ще се проведе на 7 юли в Лас Вегас, Невада.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(41)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *