Адриан Гранат: След подготовката с Джонатан Банкс се чувствам сякаш съм най- добрият

Шведския боксьор Адриан Гранат (15-1, 14 KO) твърди, че е във формата на живота си, докато се подготвя за така дългоочаквания си двубой за титлата на Европейския съюз в тежка категория срещу своя сънародник Ото Валин (19-0, 13 KO).

Гранат наскоро започна работа с Джонътан Банкс и прекара един месец работа с бившия треньор на Владимир Кличко в легендарната зала Kronk Gym в Детройт, преди да премести тренировъчния си лагер в Хамбург.

“ Да тренирам с Джонатан Банкс в Kronk Gym беше невероятно преживяване. Подготовката наистина протича наистина добре и аз се чувствам добре подготвен за предстоящата ми битка.

За първи път се срещнах с Джонатан в Хамбург, когато провеждах спаринги с Дилиън Уайт. След това той ме покани да отида в треннировъчния лагер на Владимир Кличко. Справих се доста добре, така че когато търсех нов треньор, му се обадих и той се заинтересува. Това беше толкова лесно.

Няма да ви разкрия точно над какво работим, но ще кажа, че тренировките през последните 10 седмици с Джонатан не биха могли да протечат по-добре. Никога не съм се чувствал толкова добре, колкото сега, чувствам се сякаш съм най- добрият.

Аз съм фокусиран върху своята подготовка, а не върху Ото, и съм сигурен, че той прави същото. Това може да се промени през седмицата на битката. Трудно е да кажа какво ще стане, когато се изправим лице в лице, но всичко, което знам сега, е, че се чувствам добре и ще бъда готов за всичко, което той направи! , лаза Гранат.

Срещата между Адриан Гранат и Ото Валин ще се проведе на 21 април в „Гардехов“ в Сундсвал, Швеция.

https://photo.boxingscene.com/uploads/adrian-granat_4.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *