Адриан Гранат: Бих искал да проведе реванш с Александър Димитренко и да се бия с Роберт Хелениус

Адриан Гранат (14-1, 13 KO) ще направи така дългоочакваното си завръщане на ринга на 3 ноември в Хамбург, Германия. Събитието ще бъде организирано от EC Boxpromotion. Шведът, който не се е боксирал от изненадващата си загуба от Александър Димитренко през март, заяви, че е повече от готов да се върне на ринга.

“ Честно казано аз бях готов да се върна през лятото, но знаете, че боксът е бокс. Тренирах здраво и отговорно с треньора си Арманд Крайнч, който ме научи на много. През последните месеци почувствах неистово желание да се бия. Казах на промоутъра си Ерол Чейлан, че искам да се върна в никса и да напредна в ранглистата.


Вече няма лесни двубои на това ниво. Казах на Ерол, че искам незабавно да се бия. Когато спечеля предстоящата си среща – битка, която в никакъв случай няма да бъде лесна – тогава аз ще съм готов за реванш с Димитренко или за шампионски двубой срещу финландеца Роберт Хелениус, за да уредим веднъж и завинаги спора кой е най-добрият боксьор на Севера в тежка категория.

Въпреки това изглежда, че Хелениус не иска да се бие с мен, тъй като преговаряхме с екипа му през есента без да постигнем никакъв резултат. Бяхме запазили дори арена в Хелзинки за тази супербитка, която наистина бих искал да предложа на всички фенове на бокса както в Швеция, така и във Финландия, но засега екипът на Хелениус не е показал никакъв интерес към това събитие.

Освен това предизвиках и моя сънародник Ото Валин, чувствам се много силен и напоследък бях вдъхновен от успехите на други шведски боксьори, като Баду Джак, Антъни Йигит и Ерик Скоглунд “ .

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(48)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *