Адонис Стивънсън: Ковальов не иска да се бие с мен, защото знае, че ще го нокаутирам
Световният шампион на WBC в лека тежка категория Адонис Стивънсън, вярва, че шампиона на WBO Сергей Ковальов, няма намерение да се среща с него.

И двамата боксьори ги очакват сериозни защити на титлите в предстоящите им битки.Тази събота вечер в Канада, Стивънсън ще защитава титлата си срещу бившия световен шампион в две теглови категории Баду Джак. Това ще бъде първата битка на Стивънсън от 11 месеца.

Докато Ковальов ще защитава колана си срещу Елейдер Алварес на 4 август в Атлантик Сити. Алварес бе задължителен претендент на Стивънсън, но не успя да се добере до шампиона на WBC.

Според Стивънсън битката с Ковальов р била много близо до провеждане през 2015 г., но руският боксьор е престанал да проявява интерес към преговорите.

Стивънсън вярва, че Ковальов избягва да се бие с него – защото знае, че има вероятност да бъде нокаутиран.

Ако Стивънсън спечели този уикенд, той е готов да се изправи на ринга срещу Ковальов – ако той победи Алварес в своята среща.

“ Това може да се случи, но аз съм концентриран върху предстоящият си двубой срещу Баду Джак. Имам желание да победя Джак. Искам среща с Ковальов и ако той спечели предстоящата си битка и иска да се срещне с мен на ринга, тогава съм готов да го направя, „ каза Стивънсън.

“ Аз ще нокаутирам Ковальов. Той разбира това и затова не иска да се бие с мен. Той се бие само заради парите. Не мога да го принудя да се бие с мен, ако не иска. Всички феновете се нуждаят от тази битка и този двубой трябва да се проведе. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/kovalev-stevenson.jpeg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *