Адонис Стивънсън: Андре Уорд играе игрички, той не се е пенсионирал

Световният шампион на WBC в лека тежка категория Адонис Стивънсън в интервю за ATG Radio заяви, че в момента цялото му внимание е насочено върху предстоящия му двубой срещу Баду Джак, но въпреки това има една битка, която интересува Стивънсън от доста време, и тя е срещу бившия шампион на WBA / WBO / IBF Андре Уорд. Малко след като нокаутира Сергей Ковалев през юни, Уорд обяви оттеглянето си от бокса. Според Стивънсън, Уорд не се е оттеглил напълно от бокса и ще се върне на ринга, ако му бъде предоставена удобна възможност.

“ Според мен, Уорд не се е оттеглил, „ каза 40 годишният боксьор. “ Той просто играе някакви игрички. Той винаги прави това. Той е интелигентен човек, стратег. Той очаква добра възможност и когато я получи, веднага ще се върне. Така че, не се изненадвайте, когато това се случи, и дори в друга категория.

Той не иска да се бие с мен. Още докато бях в супер средна категория, аз исках да се срещна с него, но той не пожела да направи това. Той обяви, че се пенсионира, но аз знам, че той не се е пенсионирал, а това е стратегически ход. “

Наскоро треньора на Андре Уорд Върджил Хънтър обяви, че неговият боксьор е готов да се върне в бокса за двубой в полутежка категория срещу Тони Белю.

Адонис Стивънсън ще проведе следващата си битка на 19 май в Bell Centre в Монреал, Канада.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/ward-stevenson.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(80)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *