Адонис Стивънсън обеща да пребие Анджей Фонфара, а след това иска победителя от двубоя Андре Уорд – Сергей Ковальов

Световният шампион на WBC в лека тежка категория Адонис Стивънсън (28-1-1, 23 KO) каза, че той не е успял да нокаутира Анджей Фонфара (29-4, 17 KO) през 2014 г. поради контузия в първия рунд на мача. Шампиона се надява, че съперника му се намира в отлична форма, въпреки неуспешните му последни двубои.

“ Аз се стремя към нокаута във всяка битка, но съм готов да измина цялата дистанция. Ако срещата продължи дванадесет рунда, това ще бъдат дванадесет рундов побой над Анджей Фонфара. Очаквам, че той ще бъде добре подготвен, от новия си треньор Върджил Хънтър.

Не трябва да съдите за един боксьор по неговите последни изяви, това е последната му възможност да стане световен шампион и той е наясно с това. Бях в подобна ситуация и познавам неговото психическо състояние. Обединяване на титлите за мен е по-важно от успешна защита за статистиката. Основното нещо е, че аз се движа в тази посока. В битката между Уорд и Ковальов, според мен, шансовете са 50 на 50. Аз съм готов да се бия с всеки от тях, аз просто се нуждая от четирите пояса “ , – каза Стивънсън.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Иво май 13, 2017 1:37 pm  Отговор

    Няма да е лошо Адонис да направи най-после някоя сериозна среща дано наистина се бие с победителя или поне да си направи задължителната защита 🙂

  2. Xaxa май 13, 2017 5:12 pm  Отговор

    Ако сина на съдиите отново „победи“, мисля че ще се откаже 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *