Адвоката на Конър Макгрегър иска съдът да отхвърли част от иска на Майкъл Киеза
Правния екип на бившия шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър (21-4 ММА) е отправил молба към съда да отхвърли част от обвиненията в иска заведен срещу него от Майкъл Киеза (14-4 ММА) във връзка със инцидента с автобуса.Скандалът се разрази през април тази година, когато преди турнира UFC 223 Макгрегър и негови съотборници нападнаха автобуса превозващ бойците участващи в шоуто в резултат на което Киеза и Рей Борг (11-3 ММА) бяха сериозно наранени и случилото се ги принудени да се оттеглят от битките си.

Киеза заведе дело срещу Макгрегър през септември, сред обвиненията срещу ирланндецът имаше обвинения за престъпна небрежност, емоционален стрес поради небрежност, нападение и причинени травми.

Адвокатът на Макгрегър подаде жалба пред Върховния съд на Ню Йорк да отхвърли част от обвинеията, тъй като Макгрегър не е възнамерявал да атакува Кеза и не би могло да бъде обвинен в престъпна небрежност и умишлен нанесен психологически стрес. Според адвоката няма доказателства, че Киеза е получил психологически травми в резултат на действията на Макгрегър, тъй като е много съмнително, толкова опитен боец да бъде стресиран от няколко прорезни рани.

Защита не Макгрегър не отрича нападанието и причинените физически наранявания.

https://img.rasset.ie/001010ad-800.jpg

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *