Адам Ковнацки спря Яго Киладзе
Тизи сутрин в Барклис Център, Бруклин, Ню Йорк, САЩ в подпомагащата карта на двубоя между Ерол Спенс младши и Ламонт Питърсън полската надежда в тежка категория (над 90,7 кг) Адам Ковнацки (17-0, 14 КО) победи Яго Киладзе (26-2, 18 КО) с технически нокаут в шестия рунд.

Ковнацки се би в любимия си стил – натискаше опонента си и разменяше удари. Докато Киладзде работеше от средна дистанция.Първият рунд бе за Киладзе – той успя да разкървави носа на полския боксьор. Във вторрия рунд грузинския боксьор принуди поляка да го преследва по- ринга и здраво поработи в края на рунда.

До края на третия рунд лицето на Ковнацки започна да заприличва, все едно е бил на война – аркада на дясното око и разкървавен нос. Киладзе принуди поляка да го преследва по- ринга и да изразходва много енергия. В четвъртия рунд Ковнацки обърна изхода двубоя след като повали Киладзе в нокдаун и той трудно успя да издържи до края на рунда.

В шестия рунд двубоят завърши – Киладзе пропусна много удари, като допусна два последователна ъперкъта. Грузинеца отново се озова на платнището. Той се опита да продължи срещата, но неговия треньор, легендата Фреди Роуч се намеси и прекрати побоя.

https://fightnews.com/boxing/kownacki_kiladze.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Ivan януари 21, 2018 9:31 am  Отговор

    Тоя Ф.Роуч набеден ли е? Неговите все губят

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *